Syventävää urasparrausta

Huomaathan, että Momentum-hanke on tullut päätökseensä syksyllä 2023, eivätkä alla esitellyt palvelut ole enää saatavilla.

Uuden hankkeemme Optimumin sivuston ja palvelut löydät täältä.


Kun nykyaikaisen työnhaun perusteet ovat hallussa, kannattaa hyödyntää myös Momentumin syventävät urasparraukset. Huomaathan, että sparrauspalvelut on tarkoitettu ensisijaisesti niille asiakkaille, jotka ovat jo olleet mukana muissa Momentumin urapalveluissa. 

Sparri-ryhmät

Sparri-pienryhmä tarjoaa ammatillista identiteettiä selkeyttävää välitilinpäätöstyöskentelyä ja työnhaun terävöittämistä työuran murroskohdassa. Sparri-ryhmät ovat tarkoitettu aktiivista sparrausta ja työnhaun toimeenpanevaa aikatauluttamista kaipaaville osaajille. 

Pienryhmän tuloksellisen ja innostavan toiminnan takana on osallistava ja yhteisöllinen työote. Sparri tarjoaa ryhmän tarpeista lähtevän proaktiivisen prosessin, jonka aikana osallistuja löytää itselleen merkityksellisen ratkaisun työnhakutilanteeseensa.
Lue lisää.

Henkilökohtainen uravalmennus verkossa

Momentumin henkilökohtainen verkkovalmentaja auttaa asiakkaitamme luomaan viimeisen silauksen työnhakusuunnitelmaan ja hiomaan omat työnhaun työkalut timanttiseen iskuun. Henkilökohtainen sparraus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat jo tutustuneet työnhaun perusasioihin muiden Momentumin palveluiden kautta.

Lue lisää.