Syventävää urasparrausta

Kun nykyaikaisen työnhaun perusteet ovat hallussa, kannattaa hyödyntää myös Momentumin syventävät urasparraukset. Huomaathan, että sparrauspalvelut on tarkoitettu ensisijaisesti niille asiakkaille, jotka ovat jo olleet mukana muissa Momentumin urapalveluissa. 

Sparri-ryhmät

Hae mukaan Sparri-pienryhmään, joka tarjoaa ammatillista identiteettiä selkeyttävää välitilinpäätöstyöskentelyä ja työnhaun terävöittämistä työuran murroskohdassa. Sparri-ryhmät ovat tarkoitettu aktiivista sparrausta ja työnhaun toimeenpanevaa aikatauluttamista kaipaaville osaajille. 

Pienryhmän tuloksellisen ja innostavan toiminnan takana on osallistava ja yhteisöllinen työote. Sparri tarjoaa ryhmän tarpeista lähtevän proaktiivisen prosessin, jonka aikana osallistuja löytää itselleen merkityksellisen ratkaisun työnhakutilanteeseensa.

Uusia ryhmiä käynnistyy säännöllisesti ja niihin on jatkuva haku.
Lue lisää ja hae mukaan!

Henkilökohtainen uravalmennus verkossa

Momentumin henkilökohtainen verkkovalmentaja auttaa asiakkaitamme luomaan viimeisen silauksen työnhakusuunnitelmaan ja hiomaan omat työnhaun työkalut timanttiseen iskuun. Henkilökohtainen sparraus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat jo tutustuneet työnhaun perusasioihin muiden Momentumin palveluiden kautta.

Lue lisää ja varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen tästä.