Henkilökohtainen verkkovalmennus

Huomaathan, että Momentum-hanke on tullut päätökseensä syksyllä 2023, eivätkä alla esitellyt palvelut ole enää saatavilla.

Uuden hankkeemme Optimumin sivuston ja palvelut löydät täältä.


Momentumin henkilökohtainen verkkovalmentaja auttaa asiakkaitamme luomaan viimeisen silauksen työnhakusuunnitelmaan ja hiomaan omat työnhaun työkalut timanttiseen iskuun. Henkilökohtainen sparraus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka ovat jo tutustuneet työnhaun perusasioihin muiden Momentumin palveluiden kautta.

Huomaathan, että henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu ainoastaan hankkeen kohderyhmään kuuluville, eli Pohjois-Suomessa (Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa) asuville korkeakoulutetuille ja korkeakouluopiskelijoille.

VARAA AIKA HENKILÖKOHTAISEEN VERKKOVALMENNUKSEEN NÄIN:

1. Mieti tarkasti etukäteen, mihin työnhaun tai urasuunnittelun osa-alueeseen kaipaat ensisijaisesti sparrausta. Yhdessä tapaamisessa emme ehdi käydä läpi montaa eri aihetta, mutta lisätapaamisia eri aiheista voidaan sopia tarvittaessa. Huomaathan, että Momentumin tarjoama valmennus on aina alasta riippumatonta, omien ajatusten tai toimintamallien kirkastamiseen, työnhaun työkaluihin tai dokumenttien viilaamiseen liittyvää tukea. Mikäli haluat tarkempaa uraohjausta tai työmarkkinatietoutta oman alasi sisällä, suosittelemme kääntymään esim. oman ammattiliittosi urapalveluiden puoleen.

2. Lähetä sähköpostia coachillemme ja kerro lyhyesti tilanteestasi sekä toiveistasi verkkovalmennuksen sisällön ja ajankohdan suhteen. Kerrothan samalla myös, mitä Momentumin (tai muiden tahojen vastaavia) palveluita olet hyödyntänyt aiemmin.

3. Aikaehdotuksen lisäksi coach lähettää sinulle aina jonkin ennakkotehtävän (tai pari) tapaamiseen mennessä hoidettavaksi. Voit saada tehtäväksi esim. tutustua webinaaritallenteeseen, tehdä jonkin kartoittavan tehtävän tai vaikka lähettää CV:si etukäteen coachille. Tehtävä riippuu tilanteestasi ja coachauksen sovitusta fokuksesta. 

4. Henkilökohtaukseen coachaukseen osallistuminen edellyttää aina myös henkilökohtaisen osallistujalomakkeen täyttämistä ja lähettämistä.