Tavoitteellista työnhakuvalmennusta

Huomaathan, että Momentum-hanke on tullut päätökseensä syksyllä 2023, eivätkä alla esitellyt palvelut ole enää saatavilla.

Uuden hankkeemme Optimumin sivuston ja palvelut löydät täältä.

Momentum Uravalmennus

Viisipäiväinen valmennuskokonaisuus kattaa kaikki nykyaikaisen työnhaun keskeisimmät työkalut ja sisällöt. Valmennukset toteutetaan huippuasiantuntijoiden vetäminä vuorovaikutteisina ja aktivoivina lähivalmennuspäivinä Oulussa tai verkkovälitteisesti. Valmennuskielenä on suomi ja kohderyhmänä korkeakoulutetut työnhakijat, joiden työnhakutaidot kaipaavat nykyaikaistamista ja jalostamista. Uravalmennukset sopivat erinomaisesti myös valmistumisvaiheen korkeakouluopiskelijoille.

Urailtapäivät korkeakouluilla

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen omissa tiloissa tai verkkoalustoilla järjestettävät Urailtapäivät tarjoavat erityisesti vastavalmistuneille ja loppuvaiheen opiskelijoille räätälöityä valmennusta nykyaikaisen työnhaun ja urasuunnittelun keskeisimmistä teemoista. Puolipäiväiset tilaisuudet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen kanssa.

Työpajat

Momentumin työpajat ovat aktivoivia, käytännön työnhakuosaamista kehittäviä tilaisuuksia, kuten työnhakuretriittejä tai yhteisöllisiä sparrauspajoja esim. työnhakuasiakirjojen, LinkedIn-profiilin tai oman työnhakusuunnitelman viilaamiseen.

CV-valokuvaukset

CV-valokuvauksissa on mahdollisuus otattaa ammattikuvaajalla laadukas kuva liitettäväksi esimerkiksi CV:hen tai LinkedIn-profiiliin.