Tavoitteellista työnhakuvalmennusta

Momentum uravalmennus

Viisipäiväinen valmennuskokonaisuus kattaa kaikki nykyaikaisen työnhaun keskeisimmät työkalut ja sisällöt. Valmennukset toteutetaan huippuasiantuntijoiden vetäminä vuorovaikutteisina ja aktivoivina lähivalmennuspäivinä Oulussa tai verkkovälitteisesti. Valmennuskielenä on suomi ja kohderyhmänä korkeakoulutetut työnhakijat, joiden työnhakutaidot kaipaavat nykyaikaistamista ja jalostamista. Uravalmennukset sopivat erinomaisesti myös valmistumisvaiheen korkeakouluopiskelijoille. 

Voit ilmoittautua mukaan yksittäiseen valmennuspäivään tai vaikka kaikkiin viiteen. Seuraavat valmennuksemme löydät Tulossa-osiosta

Liity postituslistallemme – saat tiedot tulevista tapahtumistamme aina ensimmäisten joukossa!

Urailtapäivät korkeakouluilla

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen omissa tiloissa tai verkkoalustoilla järjestettävät Urailtapäivät tarjoavat erityisesti vastavalmistuneille ja loppuvaiheen opiskelijoille räätälöityä valmennusta nykyaikaisen työnhaun ja urasuunnittelun keskeisimmistä teemoista. Puolipäiväiset tilaisuudet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen kanssa. Seuraavat Urailtapäivämme löydät Tulossa-osiosta.

Työpajat

Momentumin työpajat ovat aktivoivia, käytännön työnhakuosaamista kehittäviä tilaisuuksia, kuten työnhakuretriittejä tai yhteisöllisiä sparrauspajoja esim. työnhakuasiakirjojen, LinkedIn-profiilin tai oman työnhakusuunnitelman viilaamiseen. Seuraavat työpajamme löydät Tulossa-osiosta.

CV-valokuvaukset ja pop-upit

CV-valokuvauksissa on mahdollisuus otattaa ammattikuvaajalla laadukas kuva liitettäväksi esimerkiksi CV:hen tai LinkedIn-profiiliin. Järjestämme kuvauksia useamman kerran vuodessa.

Oulun alueella järjestetään hankkeen toimesta yhteistyökumppaneiden tiloissa myös pop-up-tilaisuuksia, joissa tiedotetaan Momentumin ajankohtaisista tapahtumista ja keskustellaan nykyaikaisesta työnhausta. Jos sinulla on mielessä tapahtuma, johon Momentum osuisi, olethan yhteydessä hankepäällikköömme.