Tavoitteellista työnhakuvalmennusta

Huomaathan, että Momentum-hanke on tullut päätökseensä elokuussa 2023, eivätkä alla esitellyt palvelut ole enää saatavilla. Ilmoittaudu postituslistallemme, niin saat tiedon seuraavan hankkeemme Optimumin käynnistymisestä ja palveluista ensimmäisten joukossa.

Momentum Uravalmennus

Viisipäiväinen valmennuskokonaisuus kattaa kaikki nykyaikaisen työnhaun keskeisimmät työkalut ja sisällöt. Valmennukset toteutetaan huippuasiantuntijoiden vetäminä vuorovaikutteisina ja aktivoivina lähivalmennuspäivinä Oulussa tai verkkovälitteisesti. Valmennuskielenä on suomi ja kohderyhmänä korkeakoulutetut työnhakijat, joiden työnhakutaidot kaipaavat nykyaikaistamista ja jalostamista. Uravalmennukset sopivat erinomaisesti myös valmistumisvaiheen korkeakouluopiskelijoille.

Liity postituslistallemme – saat tiedot tulevista tapahtumistamme aina ensimmäisten joukossa!

Urailtapäivät korkeakouluilla

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen omissa tiloissa tai verkkoalustoilla järjestettävät Urailtapäivät tarjoavat erityisesti vastavalmistuneille ja loppuvaiheen opiskelijoille räätälöityä valmennusta nykyaikaisen työnhaun ja urasuunnittelun keskeisimmistä teemoista. Puolipäiväiset tilaisuudet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen kanssa.

Työpajat

Momentumin työpajat ovat aktivoivia, käytännön työnhakuosaamista kehittäviä tilaisuuksia, kuten työnhakuretriittejä tai yhteisöllisiä sparrauspajoja esim. työnhakuasiakirjojen, LinkedIn-profiilin tai oman työnhakusuunnitelman viilaamiseen. S

CV-valokuvaukset

CV-valokuvauksissa on mahdollisuus otattaa ammattikuvaajalla laadukas kuva liitettäväksi esimerkiksi CV:hen tai LinkedIn-profiiliin.