Monipuolisia verkkopalveluita

Webinaarit ja Momentum podcast 

Momentum tuottaa monipuolista, ajankohtaista ja helposti käytettävää asiantuntijasisältöä sekä webinaarimuodossa että podcasteina. Webinaarien ja Momentum Podcastien aiheina ovat sekä nykyaikaisen työnhaun ydinasiat että muut ajankohtaiset uraan ja työelämään liittyvät teemat. 

Katso tulevat webinaarit ja podcast-lähetykset tästä.

Webinaarilähetykset ovat seurattavissa reaaliaikaisina sekä jälkikäteen tallenteina, jotka voit katsella mistä ja milloin tahansa. Momentumin alkuvaiheessa käytössäsi ovat myös edellisen hankkeemme Urasammon webinaaritallenteet.

Liity postituslistallemme - saat tiedot tulevista webinaareistamme aina ensimmäisten joukossa!

Urapedia

Urapedia on monipuolisesta ja laadukkaasta asiantuntijasisällöstä koostuva, asteittain rakentuva monimediaportaali nykyaikaisen työnhaun ja urasuunnittelun ajankohtaisista sisällöistä. Urapediasta löydät jatkuvasti päivittyvät sisältömme esimerkiksi malli-CV:ineen, vinkkilistauksineen ja webinaaritallenteineen. 

Verkkotapahtumat

Momentum järjestää verkossa myös ryhmämuotoisia valmennuksia ja työpajoja, joiden tarkemmat kuvaukset löytyvät Tavoitteellista työnhakuvalmennusta -sivulta. Myös syventävänä palveluna tarjottava henkilökohtainen urasparraus toteutetaan verkkovälitteisesti. 

Seuraavat verkkosessiomme löydät Tulossa-osiosta.