Sparri-ryhmä

Huomaathan, että Momentum-hanke on tullut päätökseensä syksyllä 2023, eivätkä alla esitellyt palvelut ole enää saatavilla.

Uuden hankkeemme Optimumin sivuston ja palvelut löydät täältä.

Hoksaathan myös yhteistyökumppanimme Rekryboosterin tarjonnan. Rekryboosteri on yhdeksän akavalaisen liiton palvelu, joka järjestää ryhmätoimintaa verkkomuotoisesti ja toimii maanlaajuisesti.

Sparri-pienryhmä on juuri sinua varten, kun työnhaun perusteet ovat jo hallussasi ja haet:

  • työnhaun terävöittämistä 
  • tavoitteellista ammatillista välitilinpäätöstyöskentelyä 
  • uudistavaa vertaispalautetta
  • merkityksellistä yhdessä aikaansaamista

Sparri-ryhmät on tarkoitettu aktiivista sparrausta, työnhaun toimeenpanevaa aikatauluttamista sekä vuorovaikutteista ryhmäprosessia kaipaaville osaajille. Pienryhmän tuloksellisen ja innostavan toiminnan takana on osallistava ja yhteisöllinen työote. 

Parhaan hyödyn Sparri-prosessista saa tekemällä huolellisesti omat henkilökohtaiset ja yhteisölliset valmistelevat prosessitehtävät, sekä antamalla oman panoksensa yhteisiin syventäviin ryhmätyöskentelyihin ja pohdintoihin. Monipuoliset ryhmäprosessin aikana työstettävät tehtävät kannustavat tutkimaan omaa ammatillista urapolkua ja uudistamaan omaa roolia aktiivisena työnhakijana. Runsaisiin työskentelyihin on hyvä varautua ajankäytöllisesti.

Ryhmätapaamisiin sisältyy lyhyitä alustuksia, erilaisia harjoituksia sekä aktiivisia keskusteluja. Ryhmien työskentely- ja kokoontumisaikataulut vahvistetaan starttitapaamisessa. Ryhmä tapaa noin viikon välein. Ryhmäprosessin kokonaiskesto on välitehtäviin varattavasta ajasta riippuen 5-6 viikkoa. Työskentelyalustoina käytetään suljettua LinkedIn-ryhmää ja Google Drivea. Osallistujilla on myös mahdollisuus hyödyntää pienryhmäprosessia tukevaa yksilösparrausta ja sopia omista työnhaullisista työpajoista.

Lisätietoja:
Urakoordinaattori Hanna Kela
hanna.kela(a)momentumweb.fi
Puh. 045 6155 622