Momentum Uravalmennus - Voittava työhakemus

Voittava työhakemus – Sanoita ja kohdenna potentiaalisi
Momentum Uravalmennus
Tiistai 21.2. klo 9–16 / Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Tuloksellisen työnhaun lähtökohtana on selkeä ja vetovoimainen osaamisen ja tulevaisuuden kiinnostuksen kohteiden sanoittaminen. Osaamisen, työntekemisen tavan ja potentiaalin esille tuomiseen niksit kannattaa ottaa haltuun – olitpa työnhakutilanteessa tai vaikkapa valmistautumassa kehityskeskusteluun. Oman osaamiskiteytyksen ”freesaaminen” napakoittaa omaa työnhakuviestintää usein ratkaisevalla tavalla. Samalla viestin kirkastaminen tekee hyvää ammatilliselle itsetunnolle ja viestinnän laadulle. Jotta uuteen ammatilliseen suuntaan vievät työnhakutilanteet olisivat tuloksellisia, kannattaa perehtyä systemaattisesti myös rekrytoivan tahon tarpeisiin ja yhdistää omaan viestiin myös toisen osapuolen näkökulmaa.

Tiedätkö, millainen on voittava työhakemus? Miten osoitat viestissä olevasi mainio valinta tulevaan pestiisi ja herätät kiinnostuksen keskustella lisää? Valmennuspäivän aikana kirkastamme oman työnhaun sanoituksen ajankohtaisia keihäänkärkiä. Käännämme osaamissanoitusta vaikuttavaksi kohdennukseksi sekä perehdymme voittavan hakemuksen kirjoitustekniikkaan.

Saat sparrausta taitavaan sanoitukseen ja työnhakuviestinnän kohdentamiseen. Alustuksista, lyhyistä pohdintatehtävistä ja yhteisistä ideointikeskusteluista koostuva työskentely auttaa sinua tekemään entistä parempia, haastatteluun johtavia hakemuksia.

Valmennuspäivän kouluttajana ura-asiantuntija Hanna Kela, Momentum.

Ilmoittautuminen käynnissä – täytä alla oleva lomake!

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne