Momentum Uravalmennus - Vakuuttava CV: Kartoita ja koosta osaamisesi

Vakuuttava CV – Kartoita ja koosta osaamisesi
Momentum Uravalmennus
Keskiviikko 15.2. klo 9–16 / Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Tuloksekkaan työnhaun edellytyksenä on vahva itsetuntemus ja omasta historiasta kertyneen osaaminen tunnistaminen. Jotta voit kertoa osaamisestasi vakuuttavasti työnhakutilanteissa, sinun on hyvä kartoittaa niin henkilökohtaiset vahvuutesi, opinnoissa ja työelämässä kertynyt ammatillinen osaamisesi, yleiset työelämätaidot sekä konkreettiset aikaansaannokset.

Kaikki edellä mainittu kootaan työnhaussa CV:n muotoon. Selkeä, vakuuttava, ja osaamisen esiin tuova ansioluettelo on yksi työnhaun olennaisimmista työkaluista, joka tuo parhaimmillaan esiin persoonaasi, vakuuttaa sopivuudestasi hakemaasi tehtävään sekä herättää mielenkiinnon saada lisätietoa sinusta työhaastattelun merkeissä. Vaikka mitään ehdottomia sääntöjä kirjoittamiseen ei ole, on monta asiaa ja näkökulmaa, jotka on hyvä ottaa huomioon omaa CV:tä viilatessa.

Tässä valmennuspäivässä kartoitetaan ensin omaa osaamista perusteellisesti, jonka jälkeen käydään läpi toimivan CV:n ominaisuudet ja osat kohta kohdalta. Päivän aikana myös tehdään harjoitustehtäviä sekä esitellään esimerkkejä ja käytännön vinkkejä, joilla sinäkin voit viilata oman CV:si uudelle tasolle.

Valmennuspäivän kouluttajana ura-asiantuntija Venla Vuorjoki, Momentum.

Ilmoittautuminen käynnissä – täytä alla oleva lomake!

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne