Momentum - Uudistumiskyky ja tulevaisuuden ydinosaaminen

Uudistumiskyky ja tulevaisuuden ydinosaaminen
Kevätkauden avajaiset
Keskiviikko 8.2. klo 9–16 / Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Momentumin kevätkausi starttaa! Avajaispäivän valmennuksessa pohdimme osaamisen ja sen kehittämisen roolia nykypäivän työelämässä. Mitkä asiat vaikuttavat osaamistarpeiden muuttumiseen organisaatioissa? Millainen on oma yksilöllinen osaamismixisi ja miten rakennat siitä tulevaisuuden haasteet kestävän kokonaisuuden? Mitä ovat metataidot? Mitä osaamista tarvitaan työelämässä 2025, entä 2035 – minkälaisesta osaamisesta tulevaisuudessa kilpaillaan? Minkä tarve vähenee ja mitä tarvitaan lisää?

Pureudumme myös siihen, millä keinoin relevanttia tulevaisuuden osaamista voi kehittää. Miksi uudistumiskyky ja resilienssitaidot ovat tärkeä osa tätä kaikkea? Mitkä tästä näkökulmasta ovat sinun vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi ja uudistumiskeinojasi? Millaisia muutostarpeita sinun yksilölliseen osaamiseesi kohdistuu ja miten voit rakentaa ja tukea omaa uudistumiskyvykkyyttäsi?

Avajaisten aluksi esittelemme tiiviisti Momentumin kevätkauden ohjelmaa.

Teemapäivän asiantuntijana ja avajaisvieraana strategiajohtaja, muutos- ja uudistumispalveluiden liiketoimintajohtaja ja tietokirjailija Jenni Kankkunen, Saranen Consulting. Valmennuspäivä perustuu Kohti – Ketterän urakehityksen työkirjan tulevaisuuden ydinosaamisen teemoihin.

Ilmoittautuminen käynnissä – täytä alla oleva lomake!

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne