Ammatillinen identiteetti

Momentum Workshop, Keskiviikko 3.11. klo 13–16. Kauppakeskus Valkean koulutustilat (4. krs), isokatu 25, Oulu (ei verkkolähetystä).

Ihminen muuttuu läpi elämänsä ja oman identiteetin pohdinta on ajankohtaista pitkin matkaa. Elämä murroskohdat, kriisit sekä ammatin tai työpaikan vaihdokset ovat kohtia, jossa omaa identiteettiä joutuu määrittelemään uudelleen.  Ne ovat myös kohtia, jossa olo voi olla epävarma ja ristiriitainen. Kuka olen, mistä tulen ja mihin kuulun -kysymykset ovat osa tätä pohdintaa.

Tässä valmennuksessa pureudumme ammatillisen identiteetin kirkastamiseen. Saat keinoja oman polkusi tarkasteluun, itsetuntemukseen ja ammatillisten haaveiden tunnistamiseen. Työskentely antaa välineitä myös työnhakuun, missä sinulta edellytetään kykyä kertoa itsestäsi, toiveistasi ja osaamisestasi. Myönteinen ammatillinen identiteetti tuo sinulle myös voimavaroja työnhakuun ja työhön.

Työpajatyyppisessä koulutuksessa työskennellään kirjoittamalla, keskustelemalla ja kuvia hyödyntämällä. Osallistujille lähetetään pieni ennakkotehtävä.

Työpajan asiantuntijana uravalmentaja ja työnohjaaja Petra Bedda, Loimu.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne