Oletko päivittänyt omaa LinkedIn-profiiliasi, mutta kaipaat vielä viilausvinkkejä ja palautetta sanoituksesi toimivuudesta? Käymme tässä käytännönläheisessä työpajassa läpi erilaisia tapoja sanoittaa osaamista ja ammatillisia kiinnostuksen kohteita. Saat monipuolisesti näkemystä löydettävyyteen, kiinnostavuuteen ja persoonalliseen asiantuntijasanoitukseen. Hyödynnämme koulutusmateriaaleissa osallistujien omia profiileja. Ideointi- ja keskusteluhetket tarjoavat hyvän mahdollisuuden oppia palautteesta ja myös toisten ratkaisuista.

Ennen työpajaa kannattaa hyödyntää LinkedIn työnhaun tehovälineenä -uravalmennuksemme (21.4.) tai päivittää omaa profiilia mainion webinaaritallenteen LinkedIn-profiili kohta kohdalta opeilla.

Laita ilmoittautumisen jälkeen LinkedIn-yksityisviesti Momentumin Hanna H. Kelalle, ja tutustu muihinkin Momentumin henkilöstön LinkedIn-profiileihin (Sami Lopakka ja Venla Vuorjoki).

Työpajaa varten tarvitset nettiyhteyden sekä mikrofonin keskusteluja varten. Muistiinpanovälineet kannattaa myös varata lähelle.

Työpajan vetäjänä urakoordinaattori Hanna Kela, Momentum.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Työpaja on täynnä.