Momentum Uravalmennuksen päätöspäivässä olemme prosessin ratkaisevissa vaiheissa – haastatteluun johtavan työhakemuksen kirjoittamisessa ja itse haastattelutilanteessa. Molemmissa vaiheissa oleellisinta on sinun osaamisesi ja rekrytoivan tahon tarpeiden osuttaminen. Miten osoitat olevasi osuvin tekijä tulevaan pestiisi?

Miten perehdyt sinua kiinnostavaan yritykseen tai organisaatioon, mistä löydät olennaiset tiedot? Kuinka kohdistat hakemuksessa osaamisesi juuri heidän käyttöönsä, juuri tietylle toimialalle, tiettyihin tuotteisiin tai palveluihin? Miten osoitat hakemuksessa motivaatiosi ja kehittymispotentiaalisi? Käymme aamupäivässä läpi case-esimerkkejä monipuolisesti eri aloilta ja pohdimme hakemusten räätälöintiä tehtäväkuvaustenkin kautta. 

Iltapäivän osuudessa valmistaudumme työhaastatteluun, itse haastattelutilanteeseen sekä, jälleen kerran, oman osaamisen kohdennettuun markkinoimiseen. Teemme kattavan katsauksen haastattelun eri muotoihin ja niissä vakuuttamiseen. Pohdimme yleisimpiä haastattelukysymyksiä ja niihin vastaamista. Millainen on osaamisperustainen haastattelu? Mitä itse kysyt haastattelijalta, jos sellainen tilaisuus aukeaa? Osaatko konkretisoida osaamisesi käytännön esimerkein? Mitä kehonkielesi kertoo haastattelijalle? Mitä tapahtuu haastattelun jälkeen?

Koulutuksen asiantuntijana uravalmentaja Kirsi Pajamäki, Arffman.

Ilmoittaudu mukaan tästä!