Ajat muuttuvat ja kehitys kehittyy, mutta haettavaan tehtävään kohdistettu CV on edelleen työnhaun keskeisiä kulmakiviä. Tässä valmennuspäivässä teemme syväluotauksen nykyaikaiseen CV:seen ja sen eri muotoihin. Keskitymme erityisesti osaamisesi esille tuomiseen ja – kuten muissakin koulutuksissamme – kohdistettuna työnantajan osaajatarpeisiin.

Mistä vetovoimainen, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja motivaatiosi mahdollisimman vaikuttavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Mikä herättää rekrytoijan mielenkiinnon, välittyykö persoonasi? Mikä on sinun ammatillinen sloganisi, jolla teet pysäyttävän ensivaikutelman?

Teemme päivän aikana katsauksen CV:n monimuotoisiin nykyilmentymiin ja pohdimme myös hyvän video-CV:n ominaisuuksia. Oli muoto mikä hyvänsä, avainasemassa on ansioluettelosi kustomoiminen haettavan tehtävän mukaan.

Koulutuksen asiantuntijana uravalmentaja Kirsi Pajamäki, Arffman Finland.

Huom. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit Kirsiltä sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!