Portfolion tarkoituksena on tukea yksilön uraa ja ammatillista kehittymistä sekä kasvattaa itsetuntemusta. Portfolio on prosessi, jossa oppimisen, kasvun ja kehittymisen kirjaaminen auttaa yksilöä listaamaan omaa osaamistaan esimerkiksi opiskelun, työssä oppimisen tai harrastusten näkökulmasta.

Tässä kaksiosaisessa webinaarissa pureudumme portfolion lisäksi myös muihin menetelmiin osaamisen ja oppimisen todentamisessa. Koulutuksen osa-alueita:

  •     Portfolion eli osaamiskansion muotoja
  •     Uraportfolion rakentaminen
  •     Työnhaun portfolio
  •     Osaamiskansio urasuunnittelun välineenä

Kaksiosaisen webinaarin asiantuntijana Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jonka valmennusteemoina ovat mm. taktinen työnhaku, urasuunnittelu ja brändin rakentaminen. Röksä on myös Via Groupin Taitokartan ja Ihmisosaa onnistuu -valmennusten sertifioitu kouluttaja. Tämä valmennus perustuu hänen valmennukseensa Ura ja elämänsuunnittelu.

Koulutus toteutetaan tiistaina 25.5. kahtena erillisenä tunnin mittaisena webinaarisessiona: ensimmäinen klo 13.00-14.00 ja jälkimmäinen klo 14.30-15.30. Osista tehdään myös erilliset tallenteet ja niihin on senkin vuoksi omat ilmoittatumisensa. Toisen osan alkajaisiksi käsittelemme ensimmäisessä osassa heränneitä osallistujakysymyksiä. Mikäli aihe kiinnostaa, suosittelemme ehdottomasti että ilmoittaudut molempiin.

Ilmoittaudu ensimmäiseen osaan tästä!

Ilmoittaudu toiseen osaan tästä!