Sosiaalinen media ja etenkin LinkedIn ovat ottaneet merkittävän roolin rekrytoinnissa ja työnhaussa, ja tuoneet esille aivan uudenlaisiakin tapoja työllistyä osa- tai kokoaikaisesti. Tässä koulutuksessa käydään läpi olennaisia tapoja rakentaa ammatillisia verkostoja, tehdä osaamista näkyväksi, ja toisaalta ymmärtää rekrytoijien tapoja käyttää sosiaalista mediaa.

Ammatillinen verkostoituminen kannattaa aloittaa mahdollisimman varhain ja kasvattaa verkostoa systemaattisesti. Koskaan ei ole myöskään liian myöhäistä aloittaa. Kuka tahansa nykyinen opiskelukaverisi, kollegasi tai yhteistyökumppanisi voi olla tulevaisuudessa työnantajasi, ratkaiseva suosittelijasi tai asiakkaasi.

Piilotyömarkkinoilla osaajia kontaktoidaan suoraan, työpaikkoja välittyy verkostojen kautta, ja sosiaalisen median palveluista löytyy paljon sellaista tietoa, joka auttaa meitä ymmärtämään miten edistää omaa työllistymistämme. Piilotyömarkkina on suuri ja monitahoinen työllistymisen väline, jonka saloja tässä koulutuksessa avataan konkreettisesti ja käytännönläheisesti.

Urailtapäivän kouluttajana Suomen johtava some-asiantuntija Tom Laine, HC Services.

Ilmoittaudu mukaan tästä!